I guess you don't understand the english language very well. You don't have to apologize for anything because you obviously just misunderstood the english language. Let's try google translate from english to croatian:gorkymate wrote:Sorry if I send to harsh post![]()
My goal is only to help my ''O'' friends!
Hope I didn't afend anybody, my sincerly apology!
(Mislim da ne razumijem engleski jezik vrlo dobro. Ne morate se ispričavati za nešto, jer ti očito samo pogrešno engleski jezik. Pokušajmo Google prevesti s engleskog na hrvatski:)
Dany wrote:Vaša izjava je BS (ispričavam se na izrazu ...). Ja sam koristeći dva OASYS-88 pretjerano od nekoliko godina i nikada nisam imao nikakav softver ili hardver pitanja vezana na sve. To nije bilo potrebno da reauthorize ništa i ako imate, onda nešto sa svojim OASYS je zaista vrlo krivo i treba ga uzeti odmah do centra Korg popravak.1jordyzzz wrote:noo ... to nije tako ... KORG koristi DRM zaštitu za svojim komponentama i softwarea (kako bi se spriječilo da ga se otet) ... to treba reauthrorized ponekad ... to je normalna stvar, ali neugodno ...
Dakle, to je apsolutno nenormalno i neobično, ako ste ikada morati reauthorize svoje OASYS bez valjanog razloga i znak nekog hardverskog problema! Kao stalni čitatelj OASYS sekciji ovog foruma, od svog objavljivanja 2005, nikad nisam čuo ništa što bi moglo podržati svoju pretpostavku. U svim rijetkim slučajevima, gdje OASYS korisnici imali odjednom neke čudne poruke na svom zaslonu, to je uvijek bio hardverski problem, kao što su RAM štapovima ili labav veze (npr. veza s zaslon osjetljiv na dodir), koji su razlozi za sve one vrste vrlo rijetko se javljaju problemi ...
-
I hope this Google translation makes any sense in Croatian language...Dany wrote:Hej gorkymategorkymate wrote:Soryy, that you think my post was BS, but bro, that happend tome and now it works fine, so explain this, and pleas find any oder solution what could happend, I now working fine...??
Mislim da postoji neki nesporazum događa ... Nazvala sam "1jordyzzz" njegovoj izjavi BS, a ne tvoje. U stvari moj Prethodni post podržava svoje iskustvo i pogled ...
-

-