Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Cant choose new sound for tracks2-16 on M3M

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg M3
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ronniecruisin
Junior Member


Joined: 04 Nov 2008
Posts: 52
Location: Australia

PostPosted: Mon Jun 20, 2022 8:49 am    Post subject: Cant choose new sound for tracks2-16 on M3M Reply with quote

Hi all. Just tried to sequence a different sound on track two. But still getting the same sound that was recorded on track one. Same problem for all the other tracks... Choose any track and assign a sound to it but does not play the chosen sound. Sequence goes into red record mode on any chosen track. Seems to be acting normal but for this problem . Can anyone help please???? regards Ronnie.
_________________
ronnie
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
voip
Platinum Member


Joined: 27 Nov 2014
Posts: 3273

PostPosted: Mon Jun 20, 2022 10:01 am    Post subject: Reply with quote

On the Sequencer main page, where "Track01: MIDI TRACK 01" is displayed, use the dropdown arrow on the left left of the message to select another MIDI channel. The keyboard should now play Timbres on the selected MIDI channel.
.
Back to top
View user's profile Send private message
ronniecruisin
Junior Member


Joined: 04 Nov 2008
Posts: 52
Location: Australia

PostPosted: Mon Jun 20, 2022 10:13 am    Post subject: Cant choose new sound for tracks2-16 on M3M Reply with quote

Yes... Did that. This is the problem. Sound is still the same for every other track chosen doing exactly what you suggested.
_________________
ronnie
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ronniecruisin
Junior Member


Joined: 04 Nov 2008
Posts: 52
Location: Australia

PostPosted: Mon Jun 20, 2022 10:24 am    Post subject: Cant choose new sound for tracks2-16 on M3M Reply with quote

Sorry all. Found the problem. I'm using a roland control keyboard to play the M3. Forgot to set each midi channel to match the record track chosen...Thanks for your help.
_________________
ronnie
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
voip
Platinum Member


Joined: 27 Nov 2014
Posts: 3273

PostPosted: Mon Jun 20, 2022 3:10 pm    Post subject: Reply with quote

Apology not needed. This thread will probably help others in the same boat.
.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg M3 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group